Rulouri de carne umpluta cu ciuperci si cascaval

Rulourile de carne umpluta cu ciuperci si cascaval sunt ideale pentru mesele festive, pentru ca intrunesc toate cerintele nutritionale si pentru ca din melanjul de gusturi rezulta un preparat spectaculos.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de carne umpluta cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 1 pulpa de porc de aprox. 600 g sectionata din care sa obtii o fasie
  • 200 g cascaval
  • 200 g ciuperci (de care doriti)
  • 6 catei de usturoi
  • 1-2 oua
  • paine- 2 felii umezite cu apa si scurse apoi.
  • 2 linguri smantana
  • cativa covrigei pasati pentru presarat
  • 200 ml bere
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa dupa ce le-am curatat le-am pus in tigaie la foc mic pentru a le cali. Radem cascavalul pe ochiul mare. Peste cascaval punem: ciupercile calite impreuna cu ceapa, smantana, 1-2 oua, sare, piper, usturoiul curatat si pisat, 2 felii de paine zdrobite. Dupa ce am amestecat obtinem pasta asta cu care umplem rulada. Punem pasta peste bucata de carne asezonata cu sare si piper. Fasia de carne se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Eu am pus apoi rulada intr-o tava de chec. Am presarat peste ea pesmet din covrigei. Turnam berea in tava pe langa pulpa. Punem rulada la cuptorul preincalzit pentru cca 1 ora (o mai verificam din cand in cand si o stropim cu sosul din tava). Pentru a putea fi taiata usor se lasa sa se raceasca bine.


Rulada de carne umpluta cu ciuperci si cascaval se serveste alaturi de salata de muraturi asortate.

Reteta de rulada de carne umpluta cu ciuperci si cascaval a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Elisa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa