Rulouri de carne umpluta cu ciuperci si cascaval

Rulourile de carne umpluta cu ciuperci si cascaval sunt ideale pentru mesele festive, pentru ca intrunesc toate cerintele nutritionale si pentru ca din melanjul de gusturi rezulta un preparat spectaculos.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de carne umpluta cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 1 pulpa de porc de aprox. 600 g sectionata din care sa obtii o fasie
  • 200 g cascaval
  • 200 g ciuperci (de care doriti)
  • 6 catei de usturoi
  • 1-2 oua
  • paine- 2 felii umezite cu apa si scurse apoi.
  • 2 linguri smantana
  • cativa covrigei pasati pentru presarat
  • 200 ml bere
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa dupa ce le-am curatat le-am pus in tigaie la foc mic pentru a le cali. Radem cascavalul pe ochiul mare. Peste cascaval punem: ciupercile calite impreuna cu ceapa, smantana, 1-2 oua, sare, piper, usturoiul curatat si pisat, 2 felii de paine zdrobite. Dupa ce am amestecat obtinem pasta asta cu care umplem rulada. Punem pasta peste bucata de carne asezonata cu sare si piper. Fasia de carne se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Eu am pus apoi rulada intr-o tava de chec. Am presarat peste ea pesmet din covrigei. Turnam berea in tava pe langa pulpa. Punem rulada la cuptorul preincalzit pentru cca 1 ora (o mai verificam din cand in cand si o stropim cu sosul din tava). Pentru a putea fi taiata usor se lasa sa se raceasca bine.


Rulada de carne umpluta cu ciuperci si cascaval se serveste alaturi de salata de muraturi asortate.

Reteta de rulada de carne umpluta cu ciuperci si cascaval a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Elisa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu franjuri de ou
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...

Ciorba de loboda cu franjuri de ou
Desert prajitura felie de lapte
2
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Pasca fara aluat (reteta video)
3
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
4
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
5
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)

Pentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Parteneri
Steluțe sărate a la Timea
Bucataras.RO

Steluțe sărate a la Timea

Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...

Steluțe sărate a la Timea
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola