Rulouri din carne de vita

Rulourile din carne de vita se pot servi atat ca si aperitive, cat si o mancare cu carne si garnitura noastra preferata. Rulourile se decoreaza cu masline si verdeata.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg carne
  • 300 g cabanos
  • 300 g cascaval
  • 3 gogosari murati
  • 3 morcovi fierti
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • suc de rosii si
  • ulei.

Mod de preparare

Rulourile din carne de vita se pot servi atat ca si aperitive, cat si o mancare cu carne si garnitura noastra preferata. Se portioneaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza, apoi asezam pe fiecare felie cate o fasie de castravete, cascaval, gogosar, cabanos, apoi rulam strans si le punem in oala cu presiune, la fiert, cu usturoi, ceapa, morcov si suc de rosii. Le putem prinde cu scobitori sau le asezam cu grija una langa alta. Dupa ce au fiert, le asezam pe un platou, una langa alta.


Rulourile din carne de vita se servesc decorate cu masline si verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc