Rulouri din piept de pasare

Rulourile din piept de pasare se pot servi intregi sau taiate rondele, cu diferite garnituri si salate. Se dezoseaza carnea, se portioneaza, se condimenteaza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pasare
  • 150 g cascaval
  • 1 gogosar murat
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 300 g faina
  • 300 ml ulei

Mod de preparare

Pentru rulouri din piept de pasare se dezoseaza carnea si se portioneaza - fiecare piept se imparte in 10 bucatele, se condimenteaza si se bate bine cu ciocanul, apoi pe fiecare bucatica de carne se pune cate o fasie de cascaval, o fasie de gogosar si se ruleaza strans, dupa care se dau prin faina si prin ou batut cu lapte, faina, sare, putin delicat si piper. Dupa ce s-au rulat toate, se pun in tigaie la prajit in ulei incins. Rezulta 20 de rulouri.


Rulourile din piept de pasare se pot servi intregi sau taiate rondele, cu diferite garnituri si salate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori