Rulourile din piept de pasare se pot servi intregi sau taiate rondele, cu diferite garnituri si salate. Se dezoseaza carnea, se portioneaza, se condimenteaza.
Pentru rulouri din piept de pasare se dezoseaza carnea si se portioneaza - fiecare piept se imparte in 10 bucatele, se condimenteaza si se bate bine cu ciocanul, apoi pe fiecare bucatica de carne se pune cate o fasie de cascaval, o fasie de gogosar si se ruleaza strans, dupa care se dau prin faina si prin ou batut cu lapte, faina, sare, putin delicat si piper. Dupa ce s-au rulat toate, se pun in tigaie la prajit in ulei incins. Rezulta 20 de rulouri.
Rulourile din piept de pasare se pot servi intregi sau taiate rondele, cu diferite garnituri si salate.
Muffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraEste o ciorba foarte gustoasa. Bulionul de zarzare ii da un gust absolut delicios si special!
Ciorba de pui cu bulion de zarzareTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatDupa culesul merelor din aceasta toamna, m-am gandit ca ma pot delecta cu un strudel cum am vazut reteta in caietul mamei...a...
Strudel cu mere din aluat de casaTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieFursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulci
Comentarii