Rulouri Oxford

Reteta de rulouri Oxford este una de mare succes si se prepara foarte usor. Curatam, taiem cubulete si fierbem cartofii, dupa care ii pisam ca pentru pireu.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri Oxford

Ingrediente

  • - 300 gr carne macinata
  • 100 gr cartofi fierti (aprox 1 cartof mai mare)
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 10-15 felii bacon

Mod de preparare

Reteta de rulouri Oxford am pregatit-o sambata in “premiera” pentru familia mea si trebuie sa va spun ca a avut un mare succes :)

Curatam, taiem cubulete si fierbem cartofii, dupa care ii pisam ca pentru pireu si lasam sa se raceasca. Amestecam carnea tocata cu ceapa data prin razatoare, oul intreg, pasta de ardei iute, putin cimbru si cartofii raciti. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Din compozitia astfel obtinuta formam bilute mai lunguiete (ca la mititei) si le rulam in cate o felie de bacon. Le prindem cu scobitoare si le asezam intr-o tava unsa cu unt sau ulei. Le dam la cuptorul preincalzit circa 45 minute, iar la jumatatea timpului le intoarcem, pentru a se rumeni frumos pe ambele parti.

Pofta Buna!


Rulourile Oxford se pot servi ca si aperitive sau cu orice garnitura, eu acum am ales cartofi piure.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mohnkipferl - Cornulete cu mac

Mohnkipferl - Cornulete cu mac

Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...

Mohnkipferl - Cornulete cu mac
Supa crema de conopida cu morcovi

Supa crema de conopida cu morcovi

Supa crema de conopida cu morcovi
Pui umplut cu struguri si nuci

Pui umplut cu struguri si nuci

Pui umplut cu struguri si nuci este o reteta de friptura de pui la cuptor absolut fabuloasa! Este o reteta potrivita pentru...

Pui umplut cu struguri si nuci
Cele mai apreciate rețete
Chec cu nuci si rahat
1
Retete de Pasti

Chec cu nuci si rahat

Am gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.

Chec cu nuci si rahat
Ciorba cu carne de porc
2
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Pulpe de pui cu legume la cuptor
3
Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Sandviciuri cu preparate din carne și murături
4
Sandviciuri

Sandviciuri cu preparate din carne și murături

Pentru că tocmai sunt bune de mâncat murăturile puse în toamna aceasta și pentru că a venit timpul să mai fac...

Sandviciuri cu preparate din carne și murături
Placinta cu mere intregi de post
5
Dulciuri

Placinta cu mere intregi de post

Placinta cu mere intregi este o prajitura de post cu fructe delicioasa. Faina se amesteca cu 2 linguri zahar ,ulei si apa...

Placinta cu mere intregi de post
Parteneri
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Gustos.RO

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra

Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
ReteteCulinare.RO

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia