Salata cu ravioli

Salata cu ravioli este un fel de mancare care e foarte bun si cald si rece, din acest motiv poate fi usurinta pus la pachet a doua zi la serviciu sau

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Salata cu ravioli

Ingrediente

  • 250 g ravioli
  • 200 g de sunca
  • 150 g de smantana
  • 3 ardei (doi galbeni si 1 rosu)
  • 2 rosii
  • 3 castraveti
  • frunze patrunjel si marar
  • piper si sare dupa gust
  • carnaciorii picanti

Mod de preparare

Salata cu ravioli este un fel de mancare care e foarte bun si cald si rece, din acest motiv poate fi usurinta pus la pachet a doua zi la serviciu sau la scoala sau chiar si la un picnic in aer liber. Prepararea acestei retete este foarte rapida si simpla. Punem rosiile in apa fierbinte pentru 1 minut ca sa le decojim. Punem ravioli la fiert. Pana fierbe, se spala ardeii se curata de cotor si seminte, castravetii se decojesc. Rosiile se taie felii subtiri, ardeii se taie fideluta iar castravetii se taie rondele. Sunca se taie fasii. Pe acum ravioli ar trebui sa fie fiert asa ca le scoatem pe o farfurie si le lasam sa se raceasca un pic. Intre timp maruntim verdeata si o amestecam cu smantana. Ardeii, rosiile si sunca se pun intr-un vas si se amesteca, apoi adaugam si ravioli si smantana si omogenizam ingrediente cu grija.


Se adauga sare si piper dupa gust. Se prajesc carnaciorii si gata. Se poate servi.

Alte retete de paste recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori