Saltimboca Alla Romana este o mancare italiana specifica Romei. Pentru aceasta reteta italiana aveti nevoie de carne de vita de foarte buna calitate.
Saltimboca Alla Romana este o mancare italiana specifica Romei. Pentru aceasta reteta italiana aveti nevoie de carne de vita de foarte buna calitate. Se taie pulpa felii foarte subtiri, se sareaza si se pipereaza. Se adauga doua frunze de menta (uscat doar daca nu aveti altfel, pentru ca nu mai au asa aroma) si o felie de branza pe fiecare felie. Se ruleaza feliile si se prind cu scobitoare dupa care se trec prin faina. Se topeste untul intr-un vas mare la foc destul de puternic, se adauga carnea, se lasa cate doua minute pe fiecare parte dupa care se reduce focul. Se lasa pe foc pana se fragezeste. Se scot feliile de carne si se tin la cald. Intre timp, in vasul in care s-au prajit feliile de carne se scurge uleiul si se toarna vinul, razuind peretii cu un instrument de lemn, rezultind un sos pentru carne.
Saltimboca Alla Romana se servesc calde, impreuna cu sosul obtinut. La servire puteti indeparta scobitorile.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii