Se caleste ceapa pina capata o culoare frumoasa, aurie. Se combina carnea tocata, grasimea tocata, ceapa calita, orezul, sarea, piperul pudra, boiaua
Se caleste ceapa pina capata o culoare frumoasa, aurie. Se combina carnea tocata, grasimea tocata, ceapa calita, orezul, sarea, piperul pudra, boiaua de ardei si 4 linguri pasta de rosii. Foile de varza acra se intind pe masa, se taie partea groasa, se umplu cu tocatura si se infasoara sarmalele ca un sul, iar capetele se imping inauntru ca sa nu iasa carnea. Intr-o oala mare se asaza pe fund un strat de varza acra tocata, urmatorul strat se asaza afumatura, varza tocata, sarmalele, varza tocata, rosiile de-asupra, foile de dafin printre sarmale, piperul boabe, restul de pasta de rosii si untura. Se adauga zeama in care a fiert afumatura si apa pina se umple oala. Se fierbe pe aragaz o jumatate de ora la foc mic, dupa care se baga in cuptor, la foc potrivit, acoperite, in jur de 21/2 ore. Se ia capacul si se lasa in cuptor inca aproximativ 1/2 ora sa se rumeneasca.
Se servesc cu mamaliguta si cu ardei iute
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacAm facut blaturi din turta dulce, 4 bucati, dar se pot face si mai putine daca doriti un tort nu prea inalt, apoi un jeleu...
Tort din turta dulceEste absolut delicioasa, cu un gust usor dulceag, picant, afumat, un preparat delicios ce merita incercat.
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Toamna este anotimpul cel mai generos, legumele găsindu-se din abundență. O tocăniță de legume este...
Ghiveci de legume, de toamnaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii