Oparim foile de vita in apa fierbinte. Orezul se caleste in putina apa si suc de rosii si se lasa sa se raceasca. Se face umplutura din carne, ou, mie
Oparim foile de vita in apa fierbinte. Orezul se caleste in putina apa si suc de rosii si se lasa sa se raceasca. Se face umplutura din carne, ou, miezul de paine, orez, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza. Se umplu foile de vita si se aseaza intr-o cratita, pe un pat de suc de rosii si marar. Se pun la fiert la foc mic, cca 35 de min.
Se servesc cu smantana sau iaurt.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii