Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena. In
Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena.
In alta tigaie frig cotletele infainate in unt, presar cu maghiran uscat si pun vinul si las acoperit la foc mic sa fiarba in sos 8-10 minute.
Secretul acestor cotlete de vitel este sa nu fie prajite pana se usuca, ci doar aurite si apoi inabusite in sosul de vin.
Se dau cu sare si piper si servesc cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Reteta Scallopine alla marsala a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete de scallopine gasiti aici:
,
Escalopini de pui,
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaPentru mine risotto-ul este unul din preparatele cu cel mai mare caracter. N-am putut niciodata sa explic cuiva in totalitate...
Risotto cu ciuperci, ghimbir si parmezan DelacoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii