Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena. In
Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena.
In alta tigaie frig cotletele infainate in unt, presar cu maghiran uscat si pun vinul si las acoperit la foc mic sa fiarba in sos 8-10 minute.
Secretul acestor cotlete de vitel este sa nu fie prajite pana se usuca, ci doar aurite si apoi inabusite in sosul de vin.
Se dau cu sare si piper si servesc cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Reteta Scallopine alla marsala a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete de scallopine gasiti aici:
,
Escalopini de pui,
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii