Snitelul cu bacon este o varianta delicioasa a snitelului de vita traditional. Se serveste cu un piure imbunatatit facut din cartofi fierti, smantana, lapte, usturoi, branza si condimente.
Snitelul cu bacon este o varianta delicioasa a snitelului de vita traditional. 700 g muschi de vita taiat felii, batut cu ciocanul bine, condimentat, dat prin faina de grau, apoi prin ou batut si prin pesmet. il prajim in margarina Rama sau ulei. Dupa ce l-am prajit, il aranjam intr-o tava sau vas yena, felie langa felie, peste care se pune cate o felie de bacon sau costita afumata.
In tava, peste escalop turnam un sos picant, facut din 2 ardei grasi rosii, un ardei iute, o legatura de ceapa, doua rosii tocate, sare si 100 g ulei. Se pune uleiul in cratita, punem zarzavaturile tocate, lasam la calit cateva minute, apoi stingem cu rosiile tocate, lasam sa fiarba putin, turnam peste carne, radem deasupra 100 g cascaval si dam la cuptor pentru 20 de minute.
Snitelul cu bacon se serveste cu un piure imbunatatit facut din cartofi fierti, 3 linguri de smantana, 100 ml de lapte, 3 catei de usturoi, branza, verdeturi si sare, care se bat cu mixerul, apoi se dau la cuptor timp de 10 minute. Se pun in vas uns cu margarina Rama.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casa
Comentarii