Pentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de membrana, se tine in apa rece 10 minute.
Pentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de membrana, se tine in apa rece 10 minute. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Lamaia se spala, se taie felii subtiri. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in ulei cu 50 ml apa, se adauga cantitatea ramasa de apa (250 ml), vin si se fierb cca 10 minute. Morcovii si ceapa se fierb in apa cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga otet, foi de dafin, creier si se fierb 10 minute. Creierul se raceste in lichidul de fierbere, se taie bucati si se aseaza peste snitele; se adauga piper dupa gust si se fierb 5 minute la cuptor, intr-un vas acoperit.
Snitelul cu creier se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii