Snitel de pui cu mustar, pesmet si sos de soia este un delicios fel principal care se pregateste in mai putin de o ora.
Snitel de pui cu mustar, pesmet si sos de soia este un delicios fel principal care se pregateste in mai putin de o ora. Se spala pieptul de pui se sterge cu o carpa curata si se taie in feli subtiri. Se amesteca intr-un castron 3 lingurite de mustar, mierea si 2 linguri de ulei. La sosul de soia se pune piper, un varf de cutit de busuioc; cimbru si condiment de pui se amesteca. Se lasa bucatile de pui in catron la maceriat in amestecul cu mustar si miere 30 de minute. Se pune fiecare felie de pui prin pesmet si se pune pe o farfurie. Se prajesc in ulei incins pe fiecare parte.
Se pune pe o farfurie intinsa se taie 2 rosii feli rotunde se spala mararul se orneaza farfuria pofta buna.Sunt foarte bune snitelele de pui cu mustar, pesmet si sos de soia si tare gustoase.
Mi-ar fi de folos o tigaie de teflon de la Kitchen Shop ca sa nu se lipeasca mincarea pregatita si sa folosesc mai putin ulei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii