Snitel de vitello in mantou de cascaval Sofia

Snitelul de vitel imbracat in cascaval Sofia este o reteta de snitel de vita deosebita, delicioasa, ce se prepara usor si rapid. Urmareste reteta culinara si bucura-te si tu de preparat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Snitel de vitello in mantou de cascaval Sofia

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 portii:
  • 60g de cascaval Sofia razuit
  • 8 felii de carne proaspata de vitel (apr 40-50g/bucata)
  • 3 oua
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper alb proaspat rasnit
  • 60g unt si faina pentru prajit

Mod de preparare

Pentru inceput bati  ouale, adaugi uleiul de masline si amesteci energic cu un tel, pana se transforma intr-o compozitie spumoasa. Adaugi apoi cascavalul razuit in amestecul obtinut si lasi totul sa se aseze pentu  10-15 minute.

Bucatile de carne le bati cu un ciocan de bucatarie si apoi presari peste ele sarea si piperul proaspat rasnit.

Imediat dupa asta, le dai prin faina pe care ai pus-o intr-o farfurie intinsa, iar apoi prin ouale amestecate cu cascaval. Incalzeste untul intr-o tigaie si prajeste snitelele intorcandu-le de mai multe ori, pana devin aurii.


Mai trebuie doar  sa deschizi o sticla de vin rosu si... pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori