Pentru snitel din carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin 50 g faina.
Pentru snitel din carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin 50 g faina, se inabusa in ulei cu 100 ml apa si se scot separat. in jiul format se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, zahar, mustar, smantana, 600 ml apa, sare si piper dupa gust si se fierb cca 5 minute. Snitelele se adauga in sos si se fierb cca 30 minute.
Snitelul din carne de vita se serveste cald, cu diferite garnituri.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii