Pentru snitel din carne de vita cu ceapa carnea se spala, se taie in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri.
Pentru snitel din carne de vita cu ceapa carnea se spala, se taie in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri (pestisori). Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se trec prin 50 g faina, se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si se scot separat. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, boia de ardei dulce, foi de dafin, cca 600 ml apa, sare, piper si se fierb cca 5 minute. Sosul se strecoara peste carne si se fierb impreuna cca 30 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.
Snitelul din carne de vita cu ceapa se serveste cald, cu diferite garnituri de legume.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii