Snitel frunza

Pentru snitel frunza pieptul se-mparte pe din doua, se bate bine avand grija sa nu se rupa, se taie astfel incat sa ia forma unor frunze, apoi se da cu sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 frunze: un piept de pui
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • muraturi optional.

Mod de preparare

Pentru snitel frunza pieptul se-mparte pe din doua, se bate bine avand grija sa nu se rupa, se taie astfel incat sa ia forma unor frunze, apoi se da cu sare si piper.
Se bat 2 oua prin care se trec frunzele. Apoi se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins cate 2 minute pe fiecare parte.




Snitelul frunza e serveste cu piure sau muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc