Snitel frunza

Pentru snitel frunza pieptul se-mparte pe din doua, se bate bine avand grija sa nu se rupa, se taie astfel incat sa ia forma unor frunze, apoi se da cu sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 frunze: un piept de pui
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • muraturi optional.

Mod de preparare

Pentru snitel frunza pieptul se-mparte pe din doua, se bate bine avand grija sa nu se rupa, se taie astfel incat sa ia forma unor frunze, apoi se da cu sare si piper.
Se bat 2 oua prin care se trec frunzele. Apoi se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins cate 2 minute pe fiecare parte.




Snitelul frunza e serveste cu piure sau muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mini tarte cu ciocolata si capsuni

Mini tarte cu ciocolata si capsuni

Deserturi de vara Aceste minitarte sunt usor de preparat, foarte delicioase si foarte frumusele. Am cautat mai multe retete...

Mini tarte cu ciocolata si capsuni
Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine

Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine

Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine
Mancarica de galbiori cu smantana

Mancarica de galbiori cu smantana

O mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure. Pofta buna!

Mancarica de galbiori cu smantana
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
1
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Coltunasi cu cirese
2
Gogosi

Coltunasi cu cirese

coltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...

Coltunasi cu cirese
Cozonac Mariana
3
Cozonac

Cozonac Mariana

ALUATUL: 1. Am topit untul pe foc sau electric, impreuna cu uleiul. Untul trebuie topit pana putin de tot se rumeneste, si...

Cozonac Mariana
Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval
4
Retete culinare

Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval

Culinar prezintă azi o rețetă super simplă și super delicioasă de placinte la tigaie cu branza si cascaval. O gustare...

Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval
Reteta Limoncello - lichior de lamai
5
Cocktail-uri

Reteta Limoncello - lichior de lamai

Limoncello de casa ce poate fi consumat atat ca aperitiv cat si digestiv

Reteta Limoncello - lichior de lamai
Parteneri
Oua decorate cu tehnica decoupage-ului
Bucataras.RO

Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

"Retete de Pasti"  

Oua decorate cu tehnica decoupage-ului
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Chec cu cirese - desert pentru toata familia
ReteteCulinare.RO

Chec cu cirese - desert pentru toata familia

Checul cu cirese este un desert delicios si usor de preparat, ideal pentru zilele de vara. Cu un aluat pufos si aromat,...

Chec cu cirese - desert pentru toata familia
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia