Se taie si se bate carnea ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile prin faina si se prajesc scurt, pe ambele parti. Dup
Se taie si se bate carnea ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile prin faina si se prajesc scurt, pe ambele parti. Dupa prajire se pune la scurs pe servete absobante. Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la fiert. Dupa ce se inmoaie ceapa se pun ardeii tocati si se lasa si ei la inmuiat. Se lasa totul la foc mic timp de 10 min, dupa care se adauga sucul de rosii. Se lasa la fiert pana se omogenizeaza toate ingredientele, se pune carnea, se mai lasa sa se ingroase sosul si se serveste cald.
Se serveste cu mamaliga sau ca atare.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii