Se taie si se bate carnea ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile prin faina si se prajesc scurt, pe ambele parti. Dup
Se taie si se bate carnea ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile prin faina si se prajesc scurt, pe ambele parti. Dupa prajire se pune la scurs pe servete absobante. Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la fiert. Dupa ce se inmoaie ceapa se pun ardeii tocati si se lasa si ei la inmuiat. Se lasa totul la foc mic timp de 10 min, dupa care se adauga sucul de rosii. Se lasa la fiert pana se omogenizeaza toate ingredientele, se pune carnea, se mai lasa sa se ingroase sosul si se serveste cald.
Se serveste cu mamaliga sau ca atare.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii