Pentru snitel international din carne de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin.
Pentru snitel international din carne de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas in care se adauga 150 g faina, piper, sare, 200 ml apa si cascaval ras. Bucatile de piept de pui se trec mai intai prin 50 g faina, apoi prin compozitia obtinuta din faina dizolvata in apa rece, oua, sare, piper, cascaval ras, dupa care se trec prin fulgi de porumb; se prajesc in uleiul incins.
Snitelul international din carne de pui se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez, etc.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezCarnea feliata 1-2 cm, o tai fasii, o pui la prajit la foc mic si acoperit, cand e prajita aproape in intregime arunci uleiul...
Mancare de carne cu sos de soia
Comentarii
Adaugă comentariu