Snitel natur

Se taie carnea in felii, se bat usor cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu sare si piper, se dau prin faina si se prajesc in untdelemn. Intr-un alt

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. muschi de vaca
  • 200 gr. smantana
  • 2 linguri de mustar fin
  • 300 gr. faina
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • cartofi pentru garnitura
  • 300 gr. ciuperci
  • 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Se taie carnea in felii, se bat usor cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu sare si piper, se dau prin faina si se prajesc in untdelemn. Intr-un alt vas se calesc ciupercile taiate felii, la care se adauga mustar, vin si smintina.

Snitelele se aseaza in acest sos si se servesc cu cartofi nature, peste care se pune verdeata

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci