Una din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie carnea felii de 1 cm grosime.
Una din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie carnea felii de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie subtiate aproape la jumatate. Se sareaza. Se dau in faina, in ou batut si apoi in pesmet foarte fin. Se infierbanta o lingura de untura si o lingura de ulei intr-o tigaie. Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte. Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, se asaza pe o farfurie fierbinte.
Snitelul vienez se serveste cu mai multe feluri de legume. ca: fasole, mazare, cartofi, piure de spanac, sfecla rosie.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii