reteta de toamna cu bunatati de toamna
Pieptul de pui se spala, apoi se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu ulei. Se lasa de pe o zi pe alta la condimentat.
Cartofii se curata, se spala, apoi se taie cubulete si se pun la fiert impreuma cu catelul de usturoi.
Fulgii de porumb se dau prin blender pana se obtine o pudra. Snitelele batute se dau prin faina, ou si fulgii de porumb, apoi se pun la prajit in baie de ulei.
Cand sunt fierti, cartofii se strecoara, se adauga sare si ulei si se mixeaza. Se adauga apoi lapte cald si se mai amesteca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii