Snitele pufoase de pui

Snitelul pufos de pui este simplu si delicios, e atat de bun ca ti se topeste in gura. Mai intai pregatim snitelele, le fragezim intre 2 folii de plastic.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Snitele pufoase de pui

Ingrediente

  • 3 linguri de smantana
  • 4-5 catei usturoi
  • boia ardei dulce
  • 650g piept de pui
  • pesmet
  • 1 ou

Mod de preparare

Snitelul pufos de pui este simplu si delicios, e atat de bun ca ti se topeste in gura.

Mai intai pregatim snitelele, le fragezim intre 2 folii de plastic pentru ca sa nu se faramiteze carnea si presaram cateii de usturoi pe fiecare felie si pe fiecare parte- vedeti mai jos poza ca sa intelegeti la ce ma refer. Batem snitelele impreuna cu usturoiul ca sa se impregneze aroma de usturoi in carne.

Punem snitelele astfel pregatite la marinat in amestecul de smanatana si ou. Acoperim vasul in care punem snitelele si le lasam la marinat macar pentru 30 min, eu le-am lasat 2h.

Dupa ce s-au marinat, dam snitelele prin amestecul de pesmet si putina boia ardei dulce si le prajim.


Scoatem snitelele de pui pe servetel absorbant si le servim calde. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc