Snitelul pufos de pui este simplu si delicios, e atat de bun ca ti se topeste in gura. Mai intai pregatim snitelele, le fragezim intre 2 folii de plastic.
Snitelul pufos de pui este simplu si delicios, e atat de bun ca ti se topeste in gura.
Mai intai pregatim snitelele, le fragezim intre 2 folii de plastic pentru ca sa nu se faramiteze carnea si presaram cateii de usturoi pe fiecare felie si pe fiecare parte- vedeti mai jos poza ca sa intelegeti la ce ma refer. Batem snitelele impreuna cu usturoiul ca sa se impregneze aroma de usturoi in carne.
Punem snitelele astfel pregatite la marinat in amestecul de smanatana si ou. Acoperim vasul in care punem snitelele si le lasam la marinat macar pentru 30 min, eu le-am lasat 2h.
Dupa ce s-au marinat, dam snitelele prin amestecul de pesmet si putina boia ardei dulce si le prajim.
Scoatem snitelele de pui pe servetel absorbant si le servim calde. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii