Carnea se spala si se curata de pielite, se taie felii si se zvanta intr-un prosop curat. Fiecare felie se prajeste in ulei incins, intorcand-o des,
Carnea se spala si se curata de pielite, se taie felii si se zvanta intr-un prosop curat. Fiecare felie se prajeste in ulei incins, intorcand-o des, pana se rumeneste bine. Se scot feliile de carne pe un platou, se sareaza si se pipereaza, dupa gust, pe ambele parti. Sosul obtinut din uleiul in care s-a prajit carnea si un pahar de vin alb se condimenteaza cu usturoi pisat si se coloreaza cu verdeata tocata. Se lasa pe foc mic un sfert de ora, apoi se toarna peste friptura.
Se serveste cu garnitura de legume tinere.
Alte retete culinare:
Lasagna
Musaca de vinete
Zacusca cu ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaO combinatie de nuca si ciocolata, ce ne place tare mult.
Prajitura cu nuca si crema de ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii