Porumbeii se tin cu penele pe ei doua zile, atirnati la rece, dupa care se jumulesc si se trec prin flacara. Se golesc de intestine, se spala si se t
Porumbeii se tin cu penele pe ei doua zile, atirnati la rece, dupa care se jumulesc si se trec prin flacara. Se golesc de intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza putin si se lasa sa stea asa citeva minute. Se auresc in unt si se fierb cu o cana de supa de zarzavat ca sa se fragezeasca. Se scot pe o farfurie cind sint gata, iar in sosul ramas se pun cepele tocate marunt si ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Cind ceapa a devenit sticloasa, se adauga jambonul taiat felii groase, se mai Pune apa calda si se fierbe acoperit, o jumatate de ora. Se pun pe rind in sos: bulionul desfacut in apa rece, boiaua de ardei, sarea necesara si piper boabe. Se adauga apoi bucatile de carne, se acopera cratita si se lasa sa fiarba pe foc moale un sfert de ora.
Mancarea se serveste calda, cu mamaliguta.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii