Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.
Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Intr-o cratita de trei sau patru litri, se pun uleiul si maruntaiele si se calesc timp de douazeci de minute pana la o jumatate de ora, pana scade sangele, apoi se scot deoparte si in ulei se adauga cepele tocate marunt la calit. Se toarna un pahar de apa sa se caleasca inabusit, apoi adaugam bulion sau 200 g suc de rosii, faina dizolvata in vin, foi de dafin, carnea si mai lasam sa fiarba timp de treizeci de minute.
Sote din maruntaie de pasare se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO mancare ideala pentru o duminica in familie. Pentru o singura masa pentru ca puiul meu a fost micut, dar a fost gustos...
Pui pe sticla cu ostropelGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii