Se poate prepara din carne de pasare, miel, vitel si vaca. Carnea tinara se taie in bucati potrivite, se asaza in cratita, alternind un rind de spanac
Se poate prepara din carne de pasare, miel, vitel si vaca. Carnea tinara se taie in bucati potrivite, se asaza in cratita, alternind un rind de spanac oparit, un rind de carne, presarate cu ceapa taiata fin sau rasa direct, faina si sare. Se termina cu un strat de spanac. Se pune grasimea si zeama de spanac, apoi se acopera si se da la cuptor sau se fierbe pe foc, la aragaz. Cind mincarea este gata, se acreste cu zeama de lamiie si se serveste tot cu zeama de lamiie. Cind carnea este mai batrina, se fierbe mai intii si apoi se asaza in straturi
Se poate servi spanacul si neacrit cu lamiie
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasica• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Comentarii