Pentru spanac cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se raceste.
Pentru spanac cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se raceste, se scurge bine si se taie. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Se adauga morcovi, ceapa, sare, piper si jumatate din cantitatea de usturoi. Separat, intr-un vas, se inabusa spanacul in 50 g untura sau ulei. Se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare, usturoi, restul de lapte si se fierb cca 15 minute.
Spanacul cu friptura de porc se portioneaza si se serveste cald.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtNu stiam cum sa-i zic asa ca am numit-o minunata, ca tot sunt bucataras minunat.... am facut eu niste combinatii care imi...
Prajitura MinunataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii