Se face un sos din o lingura de mustar Dijon, 1 lingura boia dulce, 1 lingura pasta de hrean, 3 linguri de sos de soia, 2 linguri vin alb, sare si pip
Se face un sos din o lingura de mustar Dijon, 1 lingura boia dulce, 1 lingura pasta de hrean, 3 linguri de sos de soia, 2 linguri vin alb, sare si piper dupa gust.
Carnea se spala, se sterge si se portioneaza in patru bucati. Se pensuleaza cu sos fiecare bucata si se lasa peste noapte in frigider.
Baconul gata feliat se impleteste din 6 bucati, se pune o bucata de carne si se inveleste cu grija.
Se pune in tava cu baconul spre exterior.
Cand s-a rumenit baconul, se intoarce cu grija si pe partea cealalta 10 minute.
Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Se pun in tava in care s-a copt carnea si se adauga condimente (sare, boia dulce, busuioc s.a).
Se serveste cu un pahar de vin rosu si cu cartofi taiati rondele, asezati in forma rotunda pe o farfurie, peste care se aseaza spata de porc cu bacon.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii