Stufat de miel

Se curata ceapa si usturoiul, se spala foarte bine si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se pun intr-un vas si se oparesc cu apa clocotita. Dupa cit

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. carne
  • 1/4 kg. ceapa verde
  • 1/4 kg. usturoi verde
  • verdeata
  • 1/4 l sos de rosii
  • o lingura faina
  • o ceasca ulei
  • sare
  • o lingura otet

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul, se spala foarte bine si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se pun intr-un vas si se oparesc cu apa clocotita. Dupa citeva minute, se scot si se calesc putin in ulei fierbinte. In aceeasi grasime, se calesc apoi bucatile de carne. Intr-un vas, se pun carnea, verdeturile calite, se acopera cu apa calda sau supa. Se adauga sosul de rosii, faina dezlegata cu putina apa, sare. Se pune vasul sa clocoteasca o ora in cuptorul fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori