Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul si ceapa verde se curata, se spala si se taie bu
Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul si ceapa verde se curata, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza cu 100ml apa. Supa de oase se prepara folosind reteta respectiva. Bucatile de carne se inabusa impreuna cu ceapa, cu 75gr ulei si 100ml apa. Se adauga faina dizolvata in 100ml apa rece,pasta de tomate, boia de ardei, sare, piper,supa si se fierb. Separat in alt vas se inabusa ceapa verde si usturoiul verde in 100gr ulei cu 100ml apa. Se adauga peste bucatile de carne si se fierb impreuna circa 15 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii