Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul si ceapa verde se curata, se spala si se taie bu
Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul si ceapa verde se curata, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza cu 100ml apa. Supa de oase se prepara folosind reteta respectiva. Bucatile de carne se inabusa impreuna cu ceapa, cu 75gr ulei si 100ml apa. Se adauga faina dizolvata in 100ml apa rece,pasta de tomate, boia de ardei, sare, piper,supa si se fierb. Separat in alt vas se inabusa ceapa verde si usturoiul verde in 100gr ulei cu 100ml apa. Se adauga peste bucatile de carne si se fierb impreuna circa 15 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albinePentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...
Bezele simple si rapideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii