Tarta aperitiv cu carne si ciuperci
Se toaca ceapa, se prajeste in ulei, apoi se adauga carnea tocata si se caleste 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se bat 2 oua cu smantana si se adauga la carne.
Se ia o forma de tarta se pune hartie de copt, si se imbraca cu aluat. Se pune compozitia peste aluatul din forma si se rade branza deasupra. Se orneaza.
Se introduce tava intr-un cuptor bine incalzit si se coace pana se rumeneste frumos deasupra.
Se lasa sa se racoreasca in forma spoi se portioneaza.
Se serveste cals dar si rece.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliE sezonul capsunelor, iar eu nu le pot rezista. Nu stiu cine le-ar putea rezista, de altfel. Asadar, va propun o rulada pe...
Rulada marmorata, cu capsune si frisca
Comentarii