Tarta aperitiv cu carne si ciuperci

Tarta aperitiv cu carne si ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Tarta aperitiv cu carne si ciuperci

Ingrediente

  • 400 g foietaj
  • 500 g carne tocata (amestrec vita cu porc)
  • 1 ceapa medie
  • 1 cutie conserva ciuperci
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri de ulei
  • 250 g cas sau telemea de oaie
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se toaca ceapa, se prajeste in ulei, apoi se adauga carnea tocata si se caleste 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se bat 2 oua cu smantana si se adauga la carne.
Se ia o forma de tarta se pune hartie de copt, si se imbraca cu aluat. Se pune compozitia peste aluatul din forma si se rade branza deasupra. Se orneaza.
Se introduce tava intr-un cuptor bine incalzit si se coace pana se rumeneste frumos deasupra.
Se lasa sa se racoreasca in forma spoi se portioneaza.


Se serveste cals dar si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori