Intr-un castron pui faina si adaugi untul taiat bucatele, uleiul, galbenusul, sare si 3 linguri apa. Se amesteca ingredientele
Intr-un castron pui faina si adaugi untul taiat bucatele,
uleiul, galbenusul, sare si 3 linguri apa.
Se amesteca ingredientele si se formeaza un aluat elastic.
lei carnea de miel si o pui sa se rumeneasca in ulei, taiata cubulete.
Adaugi usturoiul, pui sare si piper apoi stingi totul cu vin.
Lasi sa se inabuse cam 20 de minute. Se adauga feniculul taiat felii. Se toarna 200 ml apa.
Se tine la foc mic inca 20 de minute.
Bati ouale intr-un castron, adaugi sucul de lamaie si patrunjelul tocat.
Condimentezi cu sare si piper si torni acest sos peste amestecul de carne.
Din 2/3 din aluat intinzi o foaie si tapetezi o forma rotunda.
O intepi din loc in loc.
Torni peste aluat umplutura si deasupra pui smantana, presari seminte de susan si din restul de aluat, faci fasii pentru grilaj.
Coci la foc potrivit 90 de minute.
Alte retete culinare de Paste
Cozonac cu nuca
Pasca poloneza
Pasca cu branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii