Intr-un castron pui faina si adaugi untul taiat bucatele, uleiul, galbenusul, sare si 3 linguri apa. Se amesteca ingredientele
Intr-un castron pui faina si adaugi untul taiat bucatele,
uleiul, galbenusul, sare si 3 linguri apa.
Se amesteca ingredientele si se formeaza un aluat elastic.
lei carnea de miel si o pui sa se rumeneasca in ulei, taiata cubulete.
Adaugi usturoiul, pui sare si piper apoi stingi totul cu vin.
Lasi sa se inabuse cam 20 de minute. Se adauga feniculul taiat felii. Se toarna 200 ml apa.
Se tine la foc mic inca 20 de minute.
Bati ouale intr-un castron, adaugi sucul de lamaie si patrunjelul tocat.
Condimentezi cu sare si piper si torni acest sos peste amestecul de carne.
Din 2/3 din aluat intinzi o foaie si tapetezi o forma rotunda.
O intepi din loc in loc.
Torni peste aluat umplutura si deasupra pui smantana, presari seminte de susan si din restul de aluat, faci fasii pentru grilaj.
Coci la foc potrivit 90 de minute.
Alte retete culinare de Paste
Cozonac cu nuca
Pasca poloneza
Pasca cu branza
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii