Intr-un castron pui faina si adaugi untul taiat bucatele, uleiul, galbenusul, sare si 3 linguri apa. Se amesteca ingredientele
Intr-un castron pui faina si adaugi untul taiat bucatele,
uleiul, galbenusul, sare si 3 linguri apa.
Se amesteca ingredientele si se formeaza un aluat elastic.
lei carnea de miel si o pui sa se rumeneasca in ulei, taiata cubulete.
Adaugi usturoiul, pui sare si piper apoi stingi totul cu vin.
Lasi sa se inabuse cam 20 de minute. Se adauga feniculul taiat felii. Se toarna 200 ml apa.
Se tine la foc mic inca 20 de minute.
Bati ouale intr-un castron, adaugi sucul de lamaie si patrunjelul tocat.
Condimentezi cu sare si piper si torni acest sos peste amestecul de carne.
Din 2/3 din aluat intinzi o foaie si tapetezi o forma rotunda.
O intepi din loc in loc.
Torni peste aluat umplutura si deasupra pui smantana, presari seminte de susan si din restul de aluat, faci fasii pentru grilaj.
Coci la foc potrivit 90 de minute.
Alte retete culinare de Paste
Cozonac cu nuca
Pasca poloneza
Pasca cu branza

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii