Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toat
Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toata carnea de pe oase, se curata limba si se taie toate fasii subtiri sau cuburi adaugandu-se 300 - 400 gr slanina taiata. Se pun toate intr-un vas, se pune sare si piper, coriandru, enibahar si s emai adauga apa, din apa in care a fiert carnea . Se ia punga stomacului si se spala foarte bine pe dinauntru si pe dinafara; dupa ce a fost bine curatata pe dinauntru, se umle cu carnea pregatita, dar nu plina, si se coase. Se pune la fiert, in zeama in care a fiert carnea. Dupa ce a fiert, se scoate din apa, se asaza pe un fund de lemn, deasupra se pune un alt fund, iar peste acesta o greutate, care sa il apese. Va sta "la teasc" pana a doua zi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii