Pentru tocana cu carne de porc ungureasca carnea se spala, se taie bucati si se sareaza. Costita se taie in fasii lungi. Carnatii se taie felii.
Pentru tocana cu carne de porc ungureasca carnea se spala, se taie bucati si se sareaza. Costita se taie in fasii lungi. Carnatii se taie felii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ardeiul gras se curata de cotor, seminte si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei dulce, apa si se fierb 15 minute. La finalul fierberii, se adauga smantana.
Tocana cu carne de porc ungureasca se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii