Pentru tocana cu carne de porc ungureasca carnea se spala, se taie bucati si se sareaza. Costita se taie in fasii lungi. Carnatii se taie felii.
Pentru tocana cu carne de porc ungureasca carnea se spala, se taie bucati si se sareaza. Costita se taie in fasii lungi. Carnatii se taie felii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ardeiul gras se curata de cotor, seminte si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei dulce, apa si se fierb 15 minute. La finalul fierberii, se adauga smantana.
Tocana cu carne de porc ungureasca se serveste calda.
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorO reteta gustoasa si usor de preparat
Piept de pui umplut cu ricotta si spanacM-am gandit sa incepem saptamana cu o gustare buna, cu branzeturi...Sincer eram in pana de idei, nu prea mai stiam ce sa...
Tarta cu branzeturiReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii