Pentru tocana cu carne de porc ungureasca carnea se spala, se taie bucati si se sareaza. Costita se taie in fasii lungi. Carnatii se taie felii.
Pentru tocana cu carne de porc ungureasca carnea se spala, se taie bucati si se sareaza. Costita se taie in fasii lungi. Carnatii se taie felii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ardeiul gras se curata de cotor, seminte si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei dulce, apa si se fierb 15 minute. La finalul fierberii, se adauga smantana.
Tocana cu carne de porc ungureasca se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii