Pentru tocana cu carne de porc ungureasca carnea se spala, se taie bucati si se sareaza. Costita se taie in fasii lungi. Carnatii se taie felii.
Pentru tocana cu carne de porc ungureasca carnea se spala, se taie bucati si se sareaza. Costita se taie in fasii lungi. Carnatii se taie felii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ardeiul gras se curata de cotor, seminte si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei dulce, apa si se fierb 15 minute. La finalul fierberii, se adauga smantana.
Tocana cu carne de porc ungureasca se serveste calda.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Desert tort de inghetata cu caise si ciocolata albaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii