Pentru tocana cu carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana cu carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii grasi se spala, se curata si se taie fasii subtiri (julien). Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Usturoiul si patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Bucatile de pui se inabusa in untura sau ulei
si 100 ml apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se scoate separat. in untura sau uleiul ramas se inabusa ceapa, se adauga ardei, faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, usturoi, foi de dafin, piper, sare, se adauga 700 ml apa fiarta, cubul MAGGI si se fierb impreuna cca 10-15 minute. Spre sfarsit, se toarna putin vin si se presara jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Tocana cu carne de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra si mamaliguta.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii