Pentru tocana cu rosii se alege came de la piept, mai grasa, sau came de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura.
Pentru tocana cu rosii se alege came de la piept, mai grasa, sau came de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se lasa pana se prajesc. Se pune putina apa, se acopera si se fierb inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea este fragezita. Se adauga o lingura de bulion de rosii sau rosii curatite de coji si de seminte, sare, piper si un praf de faina. Se acopera si se lasa sa scada la cuptor.
Tocana cu rosii se serveste cu mamaliga.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii