Se pregatesc maruntaiele ca pentru orice alt fel de mancare. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei fierbinte pana cand devine sticloasa, apoi
Se pregatesc maruntaiele ca pentru orice alt fel de mancare. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei fierbinte pana cand devine sticloasa, apoi se stinge sosul de ceapa cu bulion de rosii sau cu o rosie decojita, se adauga ficatul taiat cuburi mici, splina fiarta si taiata fasii, rinichii taiati marunt si inima taiata cuburi. Se adauga o ceasca de apa calda, se sareaza si se pipereaza dupa gust, si se fierbe inabusit pana cand mincarea scade bine.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de vita
Tocanita de pipote cu inimi
Tocanita de pui cu ceapa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii