Taiem bucati carnea spalata si curatata. Prajim ceapa rosie taiata marunt in untura topita intr-un ceaun. Presaram cu boia si adaugam carnea. Fierbem
Taiem bucati carnea spalata si curatata. Prajim ceapa rosie taiata marunt in untura topita intr-un ceaun. Presaram cu boia si adaugam carnea. Fierbem la foc mediu. Condimentam cu sare, usturoi pisat, chimen si amestec de legume fierte. Dupa ce se evapora zeama, turnam 2 dl de vin rosu sec. Cand carnea devine moale, formam galustele in amestec.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii