Taiem bucati carnea spalata si curatata. Prajim ceapa rosie taiata marunt in untura topita intr-un ceaun. Presaram cu boia si adaugam carnea. Fierbem
Taiem bucati carnea spalata si curatata. Prajim ceapa rosie taiata marunt in untura topita intr-un ceaun. Presaram cu boia si adaugam carnea. Fierbem la foc mediu. Condimentam cu sare, usturoi pisat, chimen si amestec de legume fierte. Dupa ce se evapora zeama, turnam 2 dl de vin rosu sec. Cand carnea devine moale, formam galustele in amestec.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Supa de rosii

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii