Mod de preparare: Spala carnea, portioneaz-o in bucati mari si prajeste-o in uleiul incins. Taie ceapa rondele. Apoi curata morcovii si taie-i rondele
Mod de preparare:
Spala carnea, portioneaz-o in bucati mari si prajeste-o in uleiul incins. Taie ceapa rondele. Apoi curata morcovii si taie-i rondele. Incinge uleiul si prajeste ceapa si morcovii timp de 3 minute.
Adauga carnea deja rumenita, sarea si piperul si supa de carne. Lasa la foc mic 30 de minute. Spala cartofii si fierbe-i in coaja, apoi curata-i si taie-i in doua. Adauga-i peste amestecul de carne si legume
Poate fi servita cu un Cabernet Sauvignon, vin vechi Classic Red Special Reserve 1996 - Medgidia

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii