Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati cu faina si amestecand
Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati cu faina si amestecand continuu, asteptati ingrosarea sosului, apoi stingeti cu bere. Cand incepe sa fiarba, potrivit de sare si piper si adaugati verdeturile. Lasati la foc mic 40-50 de minute. Puneti cartofii care au fost taiati in sferturi si fierbeti in continuare inca 35-40 de minute.
Serviti preparatul fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Tocanita de pipote cu inimi Tocanita de vita cu cartofi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii