Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati cu faina si amestecand
Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati cu faina si amestecand continuu, asteptati ingrosarea sosului, apoi stingeti cu bere. Cand incepe sa fiarba, potrivit de sare si piper si adaugati verdeturile. Lasati la foc mic 40-50 de minute. Puneti cartofii care au fost taiati in sferturi si fierbeti in continuare inca 35-40 de minute.
Serviti preparatul fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Tocanita de pipote cu inimi Tocanita de vita cu cartofi
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaPentru ca mi-a ramas crema de branza de la Rulada aperitiv cu crema de branza, am facut aceste cosulete cu aluat congelat.
Cosulete cu crema de branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii