Tocana de pasare cu mamaliga este o mancare satioasa, usor de preparat. Contine carne de gaina, ceapa, bulion, mamaliga.
Tocana de pasare cu mamaliguta se gateste asa: gaina se curate si se spala, apoi se taie in bucati, care se prajesc in ulei. Se scot, cand s-au rumenit, iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt. Se stinge cu bulionul amestecat cu boiaua si subtiat cu apa. Se adauga usturoiul tocat marunt, se potriveste de sare si piper, apoi se toarna peste bucatile de carne si se fierbe bine. Se adauga vinul la sfarsit.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Alte retete:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Sarmale de post

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii