Taiem slanina in cuburi mici si o punem la prajit . In untura rezultata punem ceapa taiata marunt , zarzavatul de supa taiat cubulete si carnea de vi
Taiem slanina in cuburi mici si o punem la prajit . In untura rezultata punem ceapa taiata marunt , zarzavatul de supa taiat cubulete si carnea de vita taiata si ea cuburi . Adaugam 1-2 catei de usturoi zdrobit , si prajim cateva minute amestecul , dupa care presaram peste ea lingura rasa de faina si turnam 200 ml de apa .
In timpul fierberii condimentam cu sare, foi de dafin, boabe de ienupar si piper macinat. Apa evaporata se completeaza pe parcurs, se amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn .
Cand carnea s-a inmuiat adaugam ciupercile, curatate si feliate, cu care le mai fierbem impreuna , inca 5 minute. Cand servim tocana o stropim cu smantana.
Ca si garnitura recomandam cartofi fierti natur sau orez fiert.
Alte mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii