Taiem slanina in cuburi mici si o punem la prajit . In untura rezultata punem ceapa taiata marunt , zarzavatul de supa taiat cubulete si carnea de vi
Taiem slanina in cuburi mici si o punem la prajit . In untura rezultata punem ceapa taiata marunt , zarzavatul de supa taiat cubulete si carnea de vita taiata si ea cuburi . Adaugam 1-2 catei de usturoi zdrobit , si prajim cateva minute amestecul , dupa care presaram peste ea lingura rasa de faina si turnam 200 ml de apa .
In timpul fierberii condimentam cu sare, foi de dafin, boabe de ienupar si piper macinat. Apa evaporata se completeaza pe parcurs, se amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn .
Cand carnea s-a inmuiat adaugam ciupercile, curatate si feliate, cu care le mai fierbem impreuna , inca 5 minute. Cand servim tocana o stropim cu smantana.
Ca si garnitura recomandam cartofi fierti natur sau orez fiert.
Alte mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii