Pentru tocana delicioasa cu rosii si ardei se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura de untura.
Pentru tocana delicioasa cu rosii si ardei se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura de untura. Intr-o cratita mai mare se prajeste ceapa taiata felioare subtiri, pana se rumeneste bine. Se asaza bucatile de carne peste ceapa, se pun deasupra rosiile taiate felii, ardei grasi taiati ca fideaua si se toarna apa sau zeama de carne cit sa acopere totul.Se fierbe inabusit scuturind din cand in cand cratita, ca sa nu se lipeasca Mancarea de fund. Daca scade se adauga putina apa fierbinte pana ce carnea este bine fiarta.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii