Pentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie marunt.
Pentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul verde si mararul verde se curata si se taie marunt. Faina se dilueaza in 50 ml apa. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Carnea se scoate separat in alt vas. In jiul ramas de la carne se inabusa ceapa si ardeiul gras, dupa care se adauga carnea, pasta de tomate diluata in 100 ml apa, cuburile MAGGI, faina diluata in 50 g apa si 550 ml apa. Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii cuburi si, treptat, restul de 200 ml apa. Cand carnea si cartofii au fiert, se pune usturoiul taiat marunt, sare si piper. La final, se adauga deasupra patrunjel si marar.
Tocana taraneasca cu carne de vita se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii