Tocanita bihoreana este sofistica, combina carnuri incat te-ai astepta la gusturi socante, dar nu e deloc asa. Mancarea de carne e consistenta, si aroma taraneasca.
Carnea de porc se taie bucati si se sareaza, se inabusa in cateva linguri de ulei pana isi schimba culoarea, dupa care se adauga o cana cu apa, pana se inmoaie.
Creierul se curata de pielite in apa rece, se spala si se opareste, dupa care se taie bucati.
Ciupercile, ceapa si patrunjelul se toaca marunt. Mazarea se fierbe. In alt ulei se inabusesc ceapa si ciupercile, se adauga pasta de rosii, piper, paprika, mazarea, creierul, jumatate din patrunjelul verde si le lasam la calit 15 minute. Spre sfarsit adaugam vinu, apoi ouale si verdeata, amestecand mereu. Adaugam si carnea de porc si le mai lasam impreuna 5 minute.
Tocanita bihoreana se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii