Ceapa tocata marunt se caleste in untura, se presara cu boia, se adauga carnea taiata fasii, se sareaza,se amesteca si se acopera. Se lasa sa fiarba p
Ceapa tocata marunt se caleste in untura, se presara cu boia, se adauga carnea taiata fasii, se sareaza,se amesteca si se acopera. Se lasa sa fiarba pe foc mic, apoi se adauga doi catei de usturoi zdrobiti. Daca nu este destul de moale, se adauga 0,5 l apa. Cand s-a inmuiat, se potriveste gustul cu restul de usturoi si piper. Se mai lasa cateva minute sa se intrepatrunda gusturile. Se serveste pe cartofi pai.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe rumenesc pulpele de pui in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile taiate marunt. Cand fierbe se pun:...
Ostropel Daca cu ani in urma nu prea iubeam pastele si le pregateam o data la cateva luni, acum pot sa zic ca am devenit o mare...
Paste cu sunca si sos alb
Comentarii