Taie ceapa marunt si caleste-o in uleiul incins. Adauga ficateii spalati, curatati de pielite si scursi. Lasa-i sa se rumeneasca usor si adauga usturo
Taie ceapa marunt si caleste-o in uleiul incins. Adauga ficateii spalati, curatati de pielite si scursi. Lasa-i sa se rumeneasca usor si adauga usturoiul pisat. Cand ficateii sunt facuti, stoarce zeama de la jumatate de lamaie. opareste rosiile, decojeste-le si taie-le cubulete. Pune-le peste ficatei, impreuna cu o jumatate dde cana cu apa. lasa la foc mic, acoperit. Pune sare, piper, boiaua iute si cumbrul si mai lasa sa dea in cateva clocote, iar la final, incorporeaza 2 linguri cu iaurtul.
Se serveste calda, cu paste si parmezan ras.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Tocanita de vitel cu galuste
Tocanita de pipote cu inimi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii