Tocanita de miel cu tarhon verde

Se spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare. Taiem ceapa, punem condimetele, sare, ulei, boia dulce dupa ce a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • tarhon verde
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei
  • apa
  • faina
  • smantana

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare.

Taiem ceapa, punem condimetele, sare, ulei, boia dulce dupa ce au fierte celelalte.

Taiem si patrunjelul verde si amestecam totul bine. Din doua linguri de faina, ulei si smantana facem un amestec pe care-l turnam peste tocanita. Lasam sa mai dea cateva clocote.
Servim cu mamamliguta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori