Carnea de miel se taie in bucati mari, prazul se taie felii, usturoiul se zdrobeste, morcovii se curata si se taie rondele, cartofii se taie in jumata
Carnea de miel se taie in bucati mari, prazul se taie felii, usturoiul se zdrobeste, morcovii se curata si se taie rondele, cartofii se taie in jumatati, rosiile se impart in opt iar telina se taie in felii mai mici.
In 60 ml de ulei, se prajeste carnea si se scoate apoi pe o farfurie calda. Se adauga uleiul ramas si se prajesc prazul, telina, morcovii si usturoiul pana se inmoaie. Carnea se pune inapoi in vas, se toarna vinul si supa de carne si se pune totul la fiert pentru 45 de minute, la foc mic, cu capac. Se adauga apoi ceapa si cartofii si se lasa la fiert pentru 15 minute, la foc mic, pana fierb cartofii. Se adauga rosiile, busuiocul, piperul, sarea si se mai fierbe 5 minute.
Se serveste calda.
Alte retete:
Curcan umplut
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAndra Mihail a pregătit o rețetă de chifteluțe marinate ca la mama acasă, într-un sos bogat și aromat. O masă...
Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasăGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii