Carnea de miel se taie in bucati mari, prazul se taie felii, usturoiul se zdrobeste, morcovii se curata si se taie rondele, cartofii se taie in jumata
Carnea de miel se taie in bucati mari, prazul se taie felii, usturoiul se zdrobeste, morcovii se curata si se taie rondele, cartofii se taie in jumatati, rosiile se impart in opt iar telina se taie in felii mai mici.
In 60 ml de ulei, se prajeste carnea si se scoate apoi pe o farfurie calda. Se adauga uleiul ramas si se prajesc prazul, telina, morcovii si usturoiul pana se inmoaie. Carnea se pune inapoi in vas, se toarna vinul si supa de carne si se pune totul la fiert pentru 45 de minute, la foc mic, cu capac. Se adauga apoi ceapa si cartofii si se lasa la fiert pentru 15 minute, la foc mic, pana fierb cartofii. Se adauga rosiile, busuiocul, piperul, sarea si se mai fierbe 5 minute.
Se serveste calda.
Alte retete:
Curcan umplut
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii