Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele. Se mai lasa asa vre
Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele.
Se mai lasa asa vreo 5-10 minute, se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se pun pipotele, inimile si verdeata si se lasa pana sunt fierte.
Se poate servi tocanita cu mamaliguta.
Reteta Tocanita de pipote cu inimi a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii